Neem contact op met mr. Witlox

Tarieven

Uurtarief
Mr. Witlox, advocaat te Amsterdam, levert maatwerk en hanteert een bijbehorend uurtarief. Hij doet vele strafzaken op toevoeging. Dit wil zeggen dat de staat op grond van gefinancierde rechtshulp de advocaatkosten betaalt, met uitzondering van een eigen bijdrage die de cliënt verschuldigd is. De hoogte van de eigen bijdrage is inkomensafhankelijk. Als u in detentie verblijft, ontvangt u onafhankelijk van uw inkomen gefinancierde rechtsbijstand. Als mr. Witlox u op betalende basis bijstaat geldt een minimum uurtarief van € 150,– exclusief BTW. Afhankelijk van de aard van de zaak en de persoonlijke omstandigheden van de verdachte kan het uurtarief variëren van € 150 tot € 220 ex BTW.
 
Vaste prijs of abonnement
 
Mr. Witlox kan in veel gevallen een all-in prijsafspraak voor de hele zaak met u maken.
 
Gefinancierde rechtshulp / Pro deo
Mr. Witlox behandelt veel zaken op basis van gefinancierde rechtshulp (toevoeging/pro deo). De Raad voor de Rechtsbijstand legt u in dat geval een eigen bijdrage op, gebaseerd op uw inkomen en vermogen van 2 jaar geleden. De normen hiervoor kunt u vinden op Hoeveel moet ik zelf betalen?. Verdient u dit jaar aanzienlijk minder dan 2 jaar geleden, dan kunt u bij de Raad voor de Rechtsbijstand peiljaarverlegging aanvragen.
 
Korting op eigen bijdrage
 
Mr. Witlox kan voor u een korting van € 52,– op uw eigen bijdrage verzorgen via het Juridisch Loket. U krijgt automatisch deze korting bij een strafzaak of een bestuurlijke sanctie.
 
Strafzaken
 
In sommige strafzaken krijgt u automatisch een advocaat toegevoegd. Er wordt dan geen eigen bijdrage opgelegd. Dat laatste geldt ook als u gedetineerd bent.
 
KvK
 
NL.73.48.22.93
 
Copyright 2024 © All rights Reserved.