Neem contact op met mr. Witlox

Hoger beroep

Mr. Witlox, advocaat strafrecht in Amsterdam, staat verdachten ook bij in hoger beroep. Een veroordeelde heeft veertien dagen de tijd om hoger beroep in te stellen nadat de rechter het vonnis heeft uitgesproken óf binnen 2 weken nadat de veroordeelde verdachte voor de eerste keer op de hoogte raakt van die uitspraak. Als u gevangen zit, kunt u een schriftelijke verklaring afleggen dat u hoger beroep wilt instellen. Een veroordeelde kan ook zelf hoger beroep instellen of iemand machtigen om dit te doen. Het Openbaar Ministerie kan ook in hoger beroep gaan in een strafzaak.

Na het instellen van hoger beroep moet worden vermeld waarom men het niet eens is met de uitspraak van de rechtbank. Uiteraard is mr. Witlox als strafrecht advocaat u hierbij behulpzaam.

Gerechtshof

In hoger beroep worden de feiten waarvoor u eerder door de rechtbank bent veroordeeld opnieuw behandeld. De voorzitter zal altijd vragen waarom u in hoger beroep bent gegaan. Ook in hoger beroep is nader onderzoek in uw zaak mogelijk. Getuigen en deskundigen kunnen worden nogmaals gehoord als het Hof dat beslist. Mr. Witlox, advocaat strafrecht in Amsterdam, zal uw kansen in hoger beroep met u bespreken en een verzoek voor nader onderzoek indienen indien dit noodzakelijk is.

Copyright 2024 © All rights Reserved.