Neem contact op met mr. Witlox

Advocaat

Mr. Maarten Witlox
 

In 1988 is Mr. M.A.I. Witlox afgestudeerd in het Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 1989 is hij advocaat in Amsterdam en vanaf 1998 gespecialiseerd in het strafrecht (lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten). In 1997 richtte Maarten Witlox zijn eigen advocatenkantoor, eerst met Mr Tuzkapan en later met Mr. Snijders. Vanaf 1 januari 2019 heeft Witlox zich aangesloten bij het strafrechtkantoor AVES advocaten, gevestigd aan de Amstel te Amsterdam.

Strafrechtspecialist

Als strafrechtspecialist behandelt Maarten Witlox alle soorten strafzaken, zowel het communestrafrecht (waaronder vermogens-, gewelds-, zeden- , fraude- en drugsdelicten), alsook economisch, milieu- en verkeersstrafrecht. Maarten Witlox is daarnaast werkzaam als jeugdstrafrecht advocaat en heeft een ruime TBS-praktijk. Mr. Witlox behandelt ook overleveringszaken (uitlevering aan een ander EU-land). Mr. Maarten Witlox is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA), de vereniging van TBS-advocaten en de vereniging van Jeugdrecht Advocaten Amsterdam (JRAA).

 
Overige rechtsgebieden
Naast strafrechtspecialist behandelt Maarten Witlox letselschadezaken en in het jeugdrecht uithuisplaatsingen en ondertoezichtstellingen.

 
Copyright 2024 © All rights Reserved.